Στο χώρο αυτό καθένας μπορεί να περιγράψει κάποιο περιστατικό, προσωπικό ή κοινό, για το οποίο αναζητά περισσότερα στοιχεία ή πληροφορίες που λείπουν ή του διαφεύγουν. Για παράδειγμα τα άγνωστα πρόσωπα μιας παλιάς φωτογραφίας, μνήμες από μια εκδρομή με το σχολείο ή κάποια άλλη εκδήλωση, ένα γεγονός ,κτλ. Ακόμα να αναφερθεί σε ένα γεγονός, μια ιστοριούλα, ή μια εμπειρία που παρόμοιες έχουν ζήσει πολλοί άλλοι και με το χρόνο έχουν γίνει ευχάριστη ανάμνηση που μπορεί να αφορά κι άλλους.

Στείλτε μας λοιπόν κάτι που προσπαθείτε να θυμηθείτε, να εξηγήσετε ή να κάνετε γνωστό  !

Nadia Elena Comaneci

Δεν φεύγω μακριά από μια πρόκληση επειδή φοβάμαι. Αντίθετα, τρέχω προς αυτήν, επειδή ο μόνος τρόπος να δραπετεύσεις από το φόβο είναι να τον τσαλαπατήσεις με τα πόδια σου.

Nadia Elena Comaneci (1961-), Ρουμάνα αθλήτρια γυμναστικής, νικήτρια 3 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων το 1976 and 2 το 1980 - και η πρώτη γυμνάστρια που της απενεμήθη ένα τέλειο σκορ "10" σε ένα Ολυμπιακό αγώνισμα γυμναστικής.

I don't run away from a challenge because I am afraid. Instead, I run toward it, because the only way to escape fear is to trample it beneath your feet.

Ελληνικός λαός
Θ. Κολοκοτρώνης
Τούτη η χώρα ούτε σιάζει ! ούτε χαλιέται !